Meneer Fred 25 jaar conciƫrge

1 december 2021

Woensdag 1 december is op cbs AquaMarijn gevierd dat “hun meneer Fred” 25 jaar werkzaam is als conciërge op De Hoeksteen/AquaMarijn. Uiteraard wilden we deze bijzondere mijlpaal niet zomaar voorbij laten gaan. Alle kinderen en ouders kennen meneer Fred als een hartverwarmende persoonlijkheid in de school, waarbij een ieder altijd aan kan kloppen.

Hoewel meneer Fred er niet echt van houdt om in het middelpunt van belangstelling te staan, was er deze dag toch aandacht voor deze bijzondere datum. Cbs AquaMarijn hoopt dat meneer Fred tot zijn pensioen nog fijn bij hun werkzaam blijft.

Of klik hier voor meer informatie.