Uitslag zomerlezen

22 september 2022

In de zomervakantie hebben jullie flink boeken gelezen met elkaar! We kregen een hele serie leuke foto’s van favoriete leesplekjes. Heel leuk, dank jullie wel voor het meedoen allemaal!
Onze deskundige jury heeft de foto van Enoc als winnende foto gekozen. Wat een prachtig museum.

Naast de foto-wedstrijd kon er ook gepuzzeld worden. Alle inzenders hadden de puzzel goed opgelost. Superleuk! Uit de inzendingen zijn 2 prijswinnaars geloot: Anne (groep 5) en Bente (groep 8b).
Anne, Bente en Enoc, gefeliciteerd! Jullie mogen een boek kiezen wat school voor jullie gaat bestellen. Geef je keuze door via: schoolbibliotheek.aquamarijn@vcog.nl. Alvast veel leesplezier!
Het biebteam.

Of klik hier voor meer informatie.