HB Satellietgroep

Satellietgroep
(voor onderwijs aan hoogbegaafde leerlingen)

Op 1 januari 2021 start onze nieuwe Satellietgroep!

In onze Satellietgroep bieden we onderwijs aan, welke is afgestemd op de doelgroep Hoogbegaafde leerlingen.
Er zijn in deze groep maximaal 16 plaatsen beschikbaar voor hoogbegaafde leerlingen uit de hoogste vier leerjaren.
Binnen het regulier basisonderwijs kan vaak niet het passend onderwijs worden aangeboden welke deze leerlingen toch echt nodig hebben. Het onderwijs in de Satellietgroep wordt daarom op maat aangeboden en houdt rekening met de specifieke behoeftes die er binnen deze doelgroep zijn.
De Satellietgroep maakt integraal deel uit van cbs AquaMarijn. We doen dit om deze groep een gewone en veilige plek binnen een vertrouwde schoolomgeving te bieden. Net als alle andere leerlingen gewoon naar buiten en samenspelen, samenwerken en lief en leed delen. Gewoon meedoen aan alle bijzondere activiteiten en vaklessen. Heel gewoon en toch uniek.

We zullen binnenkort op deze website de aanvullende informatie plaatsen m.b.t. plaatsingsvoorwaarden, intakegesprekken, onderzoeksfase en observaties.

Of klik hier voor meer informatie.