Schooljaar 2019-2020 in beeld

Ondertekening Kanjerafspraken

Een gouden moment na twee Gouden Weken. De ondertekening van onze Kanjerafspraken. Dit wordt weer een topjaar!

Wethouder onthult Vignet Gezonde School

Cbs AquaMarijn heeft het vignet Gezonde School ontvangen. Het zichtbare bewijs dat we ons onderscheiden op het thema Welbevinden.
We zijn officieel een basisschool waar leerlingen graag naar toe gaan en waar ze zich veilig en gewaardeerd voelen. Waar samenwerken
vanzelfsprekend is en waar we rekening houden met elkaar. We zijn er trots op dat we ons juist daarom Gezonde School mogen noemen.
Wethouder Carine Bloemhoff en directeur Jos Groenewold hebben het officiële vignet onthuld en daarna opgehangen.
Links van de toegangsdeur ziet u voortaan het bewijs! En onze kanjers .... kregen allemaal een leuk presentje!

"Het vignet Gezonde School is een kwaliteitskeurmerk voor scholen die werken aan het verbeteren van de gezondheid van hun leerlingen.
Na het behalen van het certificaat mag de school zich gedurende drie jaar een Gezonde School noemen".
Dank aan iedereen die zijn of haar steentje heeft bijgedragen aan dit prachtige resultaat!

Twee KanjerWeken met een gouden randje

We willen dat onze leerlingen met plezier naar school gaan en zich daar veilig en gewaardeerd voelen. De eerste twee schoolweken zijn
ieder jaar op cbs AquaMarijn daarom erg belangrijk. Niet voor niets noemen we deze weken dan ook ‘De Gouden Weken’. Samen heel veel
verschillende activiteiten doen en leren elkaar te vertrouwen en rekening te houden met elkaar. De vijf kanjerafspraken staan in alles centraal:
• We vertrouwen elkaar, • We helpen elkaar, • Niemand speelt de baas, • We lachen elkaar niet uit • Niemand doet zielig.
De kanjerafspraken staan het hele schooljaar centraal in onze activiteiten.

Cbs AquaMarijn in de zomervakantie in het nieuws (DvhN)

Hieronder een artikel welke in de zomervakantie 2019 werd gepubliceerd. Daarom aan het begin van dit nieuwe schooljaar toch nog
even op onze website geplaatst. Gewoon omdat we er trots op mogen zijn. Lopers en sponsoren: Jullie zijn echte toppers!!!

Nieuw schooljaar. Ik zie, ik zie, wie jij niet ziet!

Ik zie, ik zie wie jij niet ziet!
Dit is de meest prachtige slogan waarmee we dit nieuwe schooljaar starten. Het is een opdracht en een eis die we onszelf heel bewust opleggen.
Iedereen hoort erbij, iedereen doet mee en iedereen wordt echt gezien. Met deze geweldige opdracht in onze schooltas wordt het vast en zeker
weer een jaar om vol verlangen naar uit te zien. Samen op weg naar schooljaar 2019-2020. We hebben er zin in!