JAAROVERZICHT 2018-2019

De wethouder leest voor

Omdat onze burgemeester op reis is in het buitenland, kwam vanmorgen de loco-burgemeester (wethouder Paul de Rook) bij ons
op school voorlezen. En de beste plek daarvoor was natuurlijk onze eigen schoolbibliotheek.De leerlingen van groep 8 hebben genoten
van het spannende verhaal over De dolle jonker van Nienoord. Het verhaal over "Ferdinand Folef II, baron von Inn- end Kniphausen".

Sportdag 2018

Wat een fantastische en geweldige sportdag dit jaar! Zelfs het weer was in een opperbeste stemming en het zonnetje straalde volop..
We willen alle ouders en de aanbieders van de sportclinics heel hartelijk bedanken voor al hun inzet. Samen hebben we er een
prachtige dag van gemaakt!

Ondertekening Kanjerafspraken

In alle groepen zijn de kanjerafspraken ondertekend. In de onderbouw vaak met een vingerafdruk en in de andere groepen met een eigen handtekening.

Onze schooltuinen in volle pracht.

De Gouden Weken starten (en doen) we samen!

De Gouden Weken zijn van start gegaan. Samen in estafettevorm de ballon doorgeven en daarna met gejuich de gouden confetti eruit geprikt!
En daarna natuurlijk ook samen alles weer opruimen. Een prachtige start van het nieuwe jaar. Dit belooft heel veel goeds!

We vertrouwen elkaar!  Niemand speelt de baas!
                  We lachen elkaar niet uit!
We helpen elkaar!       Niemand doet zielig!

Keys to success!

Schooljaar 2018-2019 klopt na een heerlijke zomervakantie alweer zachtjes op de schooldeur. Maandag 3 september 2018 draaien we de sleutels om en gaan we weer enthousiast en gedreven het nieuwe schooljaar in. Een schooljaar boordevol plannen en uitdagingen. We hebben er zin in!