1e LUSTRUMFEEST

cbs AquaMarijn:
Van harte gefeliciteerd!

Alles over Beeld en Geluid!

Cast FAME in Groningen gesignaleerd!

HAPPERDEHAP !!

Samen maken we de school!

Voor
 vertrouwen
 veiligheid
 rust
 wederzijds
 respect

Verkiezingen 14 maart 2017

Met de landelijke verkiezingen voor de deur, mochten de leerlingen van groep 5 t/m 8 vandaag al hun stem uitbrengen. Niet op een politieke partij, maar op een klasgenoot voor de leerlingenraad. De afgelopen dagen mochten de kandidaten hun verkiezingspraatje houden en vandaag werd er officieel gestemd in ons eigen stembureau. Hiernaast een impressie van de verkiezingen en een foto van de nieuwe leerlingenraad. De leerlingenraad gaat binnenkort aan de slag met de wensen en ideeën van de kinderen uit groep 1 t/m 4. Binnenkort stellen zij zich aan u voor!

... een prachtig 2017!

Nieuwjaarsgroet 2017
op maandag  9 januari!
Inloop om 8.20 uur

WIJ DOEN MEE!!!

Op weg naar Bethlehem

Hiep hiep hoera!

Opa's en oma's op 1!

Opa's en oma's die in de school komen voorlezen. Maar ook vertellen over hun eigen schooltijd en over de populaire kinderboeken in hun schooltijd. Geweldige momenten om samen te delen en te beleven. Voor altijd jong!

Onze kracht staat voor de klas!

Onderzoeksvragen die nieuwsgierig maken!

Over de hele wereld wonen kinderen. Allemaal eten ze, spelen ze en doen ze activiteiten in hun eigen wijk/buurt. Hoe ze wonen, wat ze doen en waar ze dat doen kan wel van elkaar verschillen.

In de activiteiten van de Grote Wetenschapsdag staat de eigen wijk centraal.
De centrale vraag is hoe de leerlingen hun wijk beleven, wat verschillen en overeenkomsten zijn en hoe je kunt zorgen dat iedereen zich er thuis voelt.

Sportdag locatie Gravenburg

Zo gaan we het doen!

We vertrouwen elkaar
We helpen elkaar
Niemand speelt de baas
We lachen elkaar niet uit
Niemand doet zielig

Toekomst

We ontvingen een erg mooie foto van een ouder die zich precies op het goede moment op de goede plek bevond. En dit aan het begin van een nieuw schooljaar waarin de locatie Reitdiep zich gaat verzelfstandigen. Met deze fraaie regenboog voor ogen gaan we enthousiast en overtuigd deze toekomst tegemoet.

Time to start!