Kinderdichter Groningen

"Onze" Emma Bos is vrijdagavond verkozen tot de nieuwe kinderdichter van Groningen. Aan de verkiezing deden ruim 250 kinderen mee. Uit alle inzendingen werden dertien finalisten gekozen. Zij droegen tijdens de finale in het VRIJDAG Theater twee zelfgeschreven gedichten voor. Emma kwam er als winnaar uit. Wethouder Paul de Rook roemde namens de jury de voordrachtkunsten van Emma.

Vlag in top voor Mbaash!!

========================

Heerlijk gezond en lekker!

Opnieuw nieuwe lokalen erbij!

Wenskaart cbs AquaMarijn

Waar geprobeerd wordt om mensen bang te maken, uit elkaar te drijven en verschillen te vergroten is het aan ons allemaal om juist het tegengeluid te laten horen. Samen de toekomst in als jij en ik. Iedereen zoals hij/zij is en mag zijn. Uniek en bijzonder en gelukkig anders.

Sint Maarten is jarig vandaag ...

Fantastisch !!

Op de beide locaties was het 29 oktober 2015 één groot feest.
Oefenen, trainen en voorbereiden en tot slot een fantastisch optreden door al onze jonge artiesten en kunstenaars.
Locatie Gravenburg:
Circus AquaMarini

Een feestdag vol acrobatiek, bewegen en optredens
Locatie Reitdiep:
quaMarijn in Rosso

Een feestdag vol klank, kleur en optredens
De ouderraden hebben deze geweldige schoolfeesten tot een groot succes gemaakt! Hulde!
En natuurlijk ook hulde aan de vele, vele ouders die hebben meegeholpen bij de vele activiteiten. Maar ook een groot compliment aan de leerkrachten is zeker op z’n plaats. Samen hebben we laten zien wat we kunnen!

Raar maar waar!

Een school vol toppers!