Koningsspelen 2013

Projectweken rondom het thema "Ik hou van Holland!"

Dit jaar een heel nabij en aansprekend project rondom het thema:"Ik hou van Holland!" De start was een echte en te gekke Hollandquiz. Vreemde presentatoren met leuke, moeilijke en hilarische vragen.
 

Op weg naar het Kerstfeest!


Onze beide schoollocaties zien er in deze adventsweken weer erg sfeervol en gezellig uit. In alle groepen wordt al druk geoefend voor de kerstvieringen op woensdag 19 december. Twee prachtige vieringen waarvoor we de grote zaal mogen gebruiken van de VBG-Stadskerk aan de Friesestraatweg. We zien er met z'n allen erg naar uit.

Sinterklaasfeest 2012 ... Knotsgezellig!

Sfeerreportage

Alle albums » Sinterklaasfeest locatie Gravenburg Zoek Labels 

Sponsorloop voor een prachtig nieuw sportveld

Een sponsorloop met een geweldige opbrengst gaat ervoor zorgen dat we na het buitenspelen niet langer met modderschoenen, modderbroeken en modderjassen terug naar de klas moeten. Het speelveld zal binnenkort een verharde ondergrond krijgen. Samen met de leerlingen van de Feniks zien we uit naar de opleverdatum!
KLIK VOOR MEER BEELDEN/FOTO's OP DE BOVENSTAANDE AFBEELDING 

"Sint Maarten, Sint Maarten, is jarig vandaag ......"


                                 

Afscheid juf Tia

Woensdag 31 opktober nam juf Tia na een feestelijke dag afscheid van cbs AquaMarijn.
's Morgens een verrassend ontbijt, met collega's samen voor de laatste keer op de fiets naar school, presentaties van alle groepen met natuurlijk verrassende kadootjes, bloemen,bloemen,bloemen,bloemen, afscheidswoord, onderscheiden als opperhoofd met natuurlijk tien (!) veren, een receptie met een heerlijke lunch en tot slot ... de afscheidsspeech!
We zullen juf Tia niet snel vergeten: altijd attent, altijd betrokken en altijd de kids centraal! 

Officiële opening Rietwierde (locatie Reitdiep)

19 oktober 2012    Officiële opening Rietwierde    Voor alle leerlingen een heerlijke lunch op het prachtige schoolplein!

           
Met alle leerlingen de opening en daarna een receptie met rondleidingen door het gebouw van onze locatie Reitdiep

5 oktober 2012: Dag van de leraar

 

Dag van de leraar: de dag waarop ook onze leerkrachten eens heerlijk in het zonnetje mogen staan. De hoogste tijd dus om iedereen eens lekker te verwennen met een heuse AquaMarijn-tompoes (met zelfs een applausje van de leerlingen).

 

Ons eigen kinderboek: Professor Aqua en Marijn


  Tijdens de Kinderboekenweek 2012
gaan de leerlingen van onze school
zelf het meest leuke en spannende
kinderboek schrijven. In het boek
draait alles om de hoofdpersonen
Professor Aqua en Marijn
 


InformatieavondenAls ouder/verzorger ben je natuurlijk benieuwd naar wat er allemaal in dit nieuwe schooljaar op het programma staat. Wat wordt er allemaal geleerd en hoe pakken de leerkrachten op cbs AquaMarijn dit aan. Logisch dus dat de informatieavonden weer druk bezocht werden. 

   

Onze handtekening/vingerafdruk onder de kanjerafspraken

Aan het einde van onze twee Gouden Weken hebben we onze Kanjerafspraken ondertekend met een handtekening of vingerafdruk. Zo willen we er samen weer een fantastisch schooljaar van maken!
   

De Gouden Weken

Een nieuw schooljaar, een nieuwe groep, een nieuwe leerkracht, een nieuw lokaal ... dus een spannende start. Maar ook een belangrijke start. We willen een basisschool zijn waar we met plezier naar toe gaan, waar we voelen dat je gewaardeerd wordt, waar we naar elkaar omzien en waar we elkaar mogen vertrouwen. In de eerste twee weken staan we volop stil bij deze zeer belangrijke voorwaarden. We zijn natuurlijk niet voor niets een kanjerschool. De foto's laten zien hoe we inzetten op SAMEN! Voor meer informatie en foto's kunt u een kijkje nemen op de diverse groepspagina's.

        
     Wanneer ben jij jarig?     We maken een groep van 4          Samen opstaan?     We durven samen te bewegen

                             
                                                     We bouwen samen aan een sterke toren!


We zijn weer terug van weggeweest!

Het is nog gewoon zomervakantie maar het is alweer een drukte van belang op de beide locaties van cbs AquaMarijn.
Overal zijn de leerkrachten druk met het inrichten van de lokalen, met het uitpakken van de geleverde bestellingen en met de eerste overleggen. Langzaamaan zijn we er weer helemaal klaar voor. Klaar om te starten met een schooljaar vol nieuwe plannen en ideeën. We hebben heel veel zin om de trossen weer los te gooien.
Na een lange zomervakantie gaat maandag 3 september,  om 8.30 uur, schooljaar 2012-2013 van start. En volgens de eerste enthousiaste verhalen die ons bereiken zien ook de leerlingen en hun ouders/ verzorgers uit naar deze eerste schooldag. Beter gemotiveerd kunnen we het schooljaar dus niet beginnen. We gaan er samen weer een prachtig en innovatief schooljaar van maken.
Lees de volledige nieuwsbrief vooraf aan de start van schooljaar 2012-2013.

 


Klik op de afbeelding
 voor de officiële opening!

De Koningsspelen 2013 zijn officieel geopend door onze aanstaande Koning Willem Alexander en Koningin Maxima. In heel Nederland werd afgeteld. Dus ook op cbs AquaMarijn. Wat volgde was een fantastische ochtend met een koninklijk ontbijt, een spetterend openingslied, dansoefeningen, heel veel sport en spel en een oorverdovende lawaaioptocht.
 

We sluiten het project groots af op
donderdag 14 maart 2013
van: na schooltijd
tot: 16.30 uur !!

 

 

 Sinterklaaslied 5 december

   

5 december ontvangen we Sinterklaas met een wereldhit.
Klik op de afbeelding om ons nieuwe Sinterklaaslied alvast goed te oefenen. 
Klik op filmrol voor actiefoto's van de sponsorloop!

 De juf Tia Voorleesstoel En natuurlijk wordt de officiële opening van de Rietwierde verricht door Elly Pastoor, de Groningse (demissionair) wethouder van onderwijs.
Kinderboekenweek en schoolfeest

Klik voor een youtube-impressie op de hoed!

** AQUAMARIJN GOES USA **

 

 

Hallo Wereld !


 

Ook in groep 3A!De Gouden WekenHoera! De kalender is klaar.
En hoe .... het ziet er prachtig uit!
2012-2013: "De trossen los!"

Copyright 2015 CBS Aquamarijn     |    disclaimer